Duurzaam ondernemen:

'Samen groeien'

Beveiligingsdiensten

Parkmanagement Hoorn biedt de volgende beveiligingsdiensten voor bedrijven:

Aansluiting alarmcentrale
Deze dienst wordt verzorgd door NVD centrale.
Deze dienst omvat het ontvangen en verwerken van de in uw bedrijf gegenereerde alarmen volgens de met u afgesproken instructies. Beveiligingsalarmen worden altijd eerst doorgestuurd naar de toezichtcentrale en de mobiele dienst voor opvolging.

Via Mijn NVD app heeft u de mogelijkheid alle instellingen van alarmen aan uw specifieke wensen van dat moment aan te passen.

Interne alarmopvolging
Deze dienst wordt verzorgd door de mobiele diensten van Securitas, waarmee Parkmanagement Hoorn een collectieve overeenkomst heeft afgesloten. Deze dienst wordt uitsluitend aangestuurd door een alarmmelding uit uw pand of door een melding van de toezichtcentrale die bij uw pand onregelmatigheden heeft waargenomen.

Na ontvangst van de melding zal de mobile dienst met de grootst mogelijke snelheid naar uw pand gaan en in overeenstemming met de door u opgegeven instructies handelen.

Privaat cameratoezicht
In samenwerking met de toezichtcentrale van Spyke, Vitasys en Van der Laan Techniek hebben wij een aantal camera’s geselecteerd die binnen en buiten uw pand kunnen worden geïnstalleerd. Hiermee kunt u thuis of op uw mobiel of tablet op ieder moment de door u geselecteerde locaties in en buiten uw bedrijf observeren. Ook kunt u de beelden opslaan en/of deze doorzetten naar de toezichtcentrale die bij ongewenste situaties op basis van uw instructies de mobiele dienst kan inschakelen voor het uitvoeren van een inspectie ter plaatse.

0115675 A4 wikkelvouw folder cameratoezicht

Tarieven 2018

 

 

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van PMH kunt u gebruik maken van

PMH APP

Al het laatste nieuws over Parkmanagement, veiligheid, de bedrijventerreinen in Hoorn/Alkmaar, de gemeente en mobiliteit zijn nu beschikbaar via de PMH/PMCA App.

Blijft u op de hoogte?  Binnen de App kan u gebruik maken van diensten, informatie over de bedrijventerreinen, informatie van politie, gemeente of provincie. Daarnaast kunt u via de meldkaart eenvoudig een melding maken van opvallende zaken in de openbare ruimte. Verder is er een agenda opgenomen met alle lokale activiteiten op en rond het bedrijventerrein. Bij calamiteiten ontvangt u via de App direct een bericht op uw mobiele telefoon.

 

Hoe download ik de App?

Stap 1: Download VEAPP in de Appstore of Playstore

Stap 2: Vul de volgende code in voor Hoorn: 848642

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229 - 210706
De Oude Veiling 4 Postbus 226 1620 AE Hoorn
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@parkmanagementhoorn.nl