Duurzaam ondernemen:

'Samen groeien'

Directiewijziging bij Parkmanagement Hoorn

Sinds de oprichting van Parkmanagement Hoorn in 2006 is Gerard Fit hiervan directeur en bezielende inspirator geweest. In deze periode heeft Parkmanagement Hoorn zich ontwikkeld van uitvoerder van collectieve beveiliging en bewegwijzering tot allround gebiedsbeheerder. Mede dankzij het ingevoerde cameratoezicht, beveiliging en onderhoud van de openbare ruimte en groenvoorziening zijn de bedrijventerreinen in Hoorn een aantrekkelijke werklocatie geworden met een uitstekend investeringsklimaat.

Met de invoer van de Reclameheffing in 2009 is ook gelijk de collectieve surveillance ingevoerd, waarbij dagelijks tussen 19.30 en 6.30 uur de surveillanten van Securitas op onze bedrijventerreinen rijden. Daarbij constateren zij o.a. of er defecte lantaarnpalen zijn, ramen bij bedrijven open staan en of er nog ergens licht brandt. Dit wordt allemaal in de rapportages opgenomen die het personeel van Parkmanagement Hoorn de volgende dag gaat opvolgen.

Uit de opbrengst van de Reclameheffing worden eveneens de meldkamerabonnementen betaald. Als ondernemer op een bedrijventerrein in Hoorn heeft u dus recht op een gratis aansluiting.

In de loop der jaren zijn er nog diverse andere parkmanagementorganisaties opgericht, evenals de Energie Coöperatie West-Friesland (ECWF) en Energie Platform Noord-Holland (EPNH). Duurzaamheid staat hoog in het vaandel van Parkmanagement Hoorn en haar zusterorganisaties. Een recent succesvol traject is HN80 BE+. Het streven is om HN80 met gebruik van energiebesparende maatregelen in 2025 zelfvoorzienend te laten zijn in haar energiegebruik.

Tijd voor een wisseling van de wacht
Met ingang van 1 januari 2018  is Pieter Veeter benoemd tot directeur van Parkmanagement Hoorn BV. Hij volgt Gerard Fit op in die functie. Gerard zal zich nu volledig richten op ECWF en EPNH.

Pieter is al enige jaren werkzaam voor onze organisatie. Hij is in 2011 gestart als parkmanager bij onze zusterbedrijven in Alkmaar en Hollands Kroon. Sinds 2015 is hij actief op de bedrijventerreinen in Hoorn en Medemblik. Pieter zal met veel enthousiasme samen met de collega’s in de binnendienst, verder bouwen aan Parkmanagement Hoorn.

Innovatie en duurzaamheid zijn de steekwoorden voor de nieuwe periode en zullen ons gereedschap zijn om de dienstverlening aan de ondernemers op de bedrijventerreinen in Hoorn en omgeving verder te optimaliseren. Wij kijken uit naar voortzetting van de goede samenwerking.

HOC Gerard Fit © Hélène de Bruijn Fotografie -54            pijl naar rechts               HOC Pieter Veeter © Hélène de Bruijn Fotografie -11

 

 

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229 - 210706
De Oude Veiling 4 Postbus 226 1620 AE Hoorn
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@parkmanagementhoorn.nl