Duurzaam ondernemen:

'Samen groeien'

Gebruik uw abonnement op de meldkamer optimaal

Bent u gevestigd op een van de Hoornse bedrijventerreinen dan is het basisabonnement van de NVD voor het gebruik van de alarmcentrale gratis.

Hiermee is het gewaarborgd dat, indien er onverhoopt een alarm in uw bedrijf is, er direct wordt gehandeld door de toezichtcentrale en mobiele dienst. De camera’s worden dan automatisch op uw pand gericht en zo nodig wordt de mobiele dienst geactiveerd die dan gaat kijken bij uw pand. Deze externe alarmopvolging is onderdeel van de gratis dienstverlening van het Parkmanagement.

Maakt u geen gebruik van ons gratis abonnement op de alarmcentrale van de NVD maar gebruikt u een andere alarmcentrale, dan kunt u toch, zij het met enige vertraging, gebruik maken van de gratis externe alarmopvolging. U moet dan wel uw huidige alarmcentrale de instructie geven om, bij een geverifieerd alarm, direct dit alarm door te geven aan onze toezichtcentrale. Wilt u hiervan gebruik maken neem dan even contact met ons op zodat wij u verder hierover kunnen adviseren.

Zowel voor uw portemonnee maar vooral ook voor de beveiliging van uw pand is het beter om gebruik te maken van het gratis basisabonnement van de NVD.

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229 - 210706
De Oude Veiling 4 Postbus 226 1620 AE Hoorn
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@parkmanagementhoorn.nl