Duurzaam ondernemen:

'Samen groeien'

Het ontstaan van Parkmanagement Hoorn

beveiligingParkmanagement Hoorn is opgericht om op te komen voor de belangen van de ondernemers op de bedrijventerreinen. Maar hoe doe je dat? Natuurlijk door collectief taken op te pakken. Zo zijn we gestart met de beveiliging, de collectieve surveillance en alarmopvolging. Dat was een succes, dus hebben we het uitgebreid met camerabewaking. Hierdoor zakte de criminaliteit op onze terreinen met 87%. Over succes gesproken!

plaatje bewegwijzering aDaarna kregen we van de gemeente het verzoek de bewegwijzering te verzorgen. Op deze bordjes staat aangegeven waar de bedrijven zitten. Voor sommige bedrijven is dit niet nodig omdat zij goed bereikbaar zijn via een navigatiesysteem. Maar anderen zijn minder goed te vinden en maken gebruik van de mogelijkheid om voor een klein bedrag een heel jaar reclame te hebben. Ze staan namelijk ook vermeld op de plattegrondborden aan het begin van het terrein.

groenonderhoudNa diverse gesprekken met de gemeente besloten we daarna om het groenonderhoud op de bedrijventerreinen in eigen hand te nemen. We wilden dat er vaker werd gemaaid en dat het er verzorgder uit zou zien. De gemeente heeft hiermee ingestemd.

 

gladheidbestrijdingWeer een jaar later hebben we het Winterpakket ingevoerd. Door een bedrijf in te schakelen konden we regelen dat het private gebied van de ondernemers op de bedrijventerreinen sneeuw- en ijsvrij gehouden kon worden.

 

HOC grote resolutie logoOmdat Parkmanagement Hoorn mede is opgericht door de Hoornse Ondernemers Compagnie (HOC), is besloten de leden van de HOC korting te geven op de diensten van Parkmanagement Hoorn.

Al deze zaken hebben we de afgelopen 10 jaar kunnen bewerkstelligen voor onze ondernemers. We zijn er trots op!

 

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229 - 210706
De Oude Veiling 4 Postbus 226 1620 AE Hoorn
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@parkmanagementhoorn.nl