Duurzaam ondernemen:

'Samen groeien'

LED verlichting als wapen tegen ongewenst bezoek

Inbrekers doen dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. Met andere woorden; een donker bedrijfsterrein is een snoepwinkel voor criminelen. Uw bedrijf is gevestigd op een bedrijventerrein met het “keurmerk veilig ondernemen”. Collega ondernemers rijden twee keer per jaar samen met Parkmanagement, politie, brandweer en gemeente een schouwronde overdag en ’s avonds om te zien of het terrein schoon, heel en veilig is.
Als collectief voeren we surveillancetaken uit en beheren we het cameratoezicht. Als ondernemer past u op uw bezittingen door het nemen van allerlei preventieve maatregelen. Dat varieert van goed sleutelbeheer tot complete alarminstallaties. Ook de brandveiligheid krijgt terecht aandacht. Te vaak constateren wij tijdens onze schouwrondes dat private bedrijfsterreinen slecht tot helemaal niet verlicht zijn. Ook komt het voor dat tijdens de bouw aangebrachte verlichting defect is. Wij krijgen vaak als reactie dat de energiekosten een rol spelen bij het aanbrengen van buitenverlichting.

Wij pleiten er niet voor om panden en terreinen ’s nachts continu te verlichten. Dankzij Led zijn er nu slimme verlichtingsmogelijkheden die uw terrein met bewegingsmelders kunnen aanlichten en het energieverbruik laag blijft. De ervaring leert dat dit uw pand minder interessant maakt voor het boevengilde. Parkmanagement wil haar ervaringen graag met u delen dus bel gerust voor meer informatie met onze parkmanager Pieter Veeter, 06-31687195

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229 - 210706
De Oude Veiling 4 Postbus 226 1620 AE Hoorn
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@parkmanagementhoorn.nl