Duurzaam ondernemen:

'Samen groeien'

Nieuwe parkmanager Rien Verberne

Parkmanager Rien Verberne © Hélène de Bruijn Fotografie-0232 2Ik ben Rien Verberne, 61 jaar en per 18 februari 2019 in dienst bij Parkmanagement Hoorn (PMH) als parkmanager in het gebied Hoorn. Sinds bijna 5 jaar woon ik in Zwaag. Daarvoor heb ik altijd in Enkhuizen gewoond.

Na mijn dienstplicht (Marine) vervuld te hebben ben ik in 1978 bij PTT-Post gestart als loketambtenaar. In de jaren daarna doorgegroeid tot vestigingsmanager bij Postkantoren BV. Dat heb ik van 1992 tot de definitieve sluiting van de eigen vestigingen in 2011 gedaan op diverse locaties in Noord-Holland.

Daarna kwam ik terecht bij de afdeling Facilitaire Zaken van HVC Middenmeer, waar ik tot 1 februari van dit jaar heb gewerkt.

Op dit moment ben ik op afroep werkzaam bij de technische dienst van Berend Botje (Kinderopvang). Daarnaast ben ik nu dus een nieuw gezicht binnen Parkmanagement Hoorn, waar ik 20 uur per week aan de slag ga.

PMH is helemaal nieuw voor mij, maar ik heb heel veel zin om nieuwe kennis op te doen in deze uitdagende baan. Met steun van de collega’s en de in de voorgaande jaren opgedane werkervaring zal dat zeker lukken. Ik kijk uit naar een goede samenwerking met mijn directe collega’s en de klanten van Parkmanagement Hoorn.

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229 - 210706
De Oude Veiling 4 Postbus 226 1620 AE Hoorn
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@parkmanagementhoorn.nl