Duurzaam ondernemen:

'Samen groeien'

Ondermijning is geen modewoord

“Burgemeester van Haarlem zwaar bewaakt”
Het zijn krantenkoppen waar we wel van opkijken maar met enige afstand ook weer achter een luikje parkeren. Feit is dat we, mede door de gezamenlijke inspanningen, de criminaliteit op bedrijventerreinen zien dalen.
Wij constateren een significante daling van het aantal inbraakmeldingen op uw bedrijventerrein. Daarmee dreigt de focus op onze omgeving af te nemen. Daar schuilt een reëel gevaar voor de ontwikkeling van zware criminaliteit.
Steeds meer zien we dat de onderwereld zich vermengt met de bovenwereld. Het gaat zelfs zover dat beleidsmakers in toenemende belangstelling staan van criminelen en door allerlei schimmige constructies beïnvloedbaar kunnen zijn.

Deze zaken willen we natuurlijk allemaal voorkomen en daarin heeft u als ondernemer een belangrijke rol. Ondermijning vindt ook plaats op uw bedrijventerrein. Misschien wel bij de buren. Dat moeten we niet willen!
Wij vragen u alert te zijn op signalen die kunnen duiden op strafbare activiteiten. Hanteer daarbij het oeroude motto “het is te mooi om waar te zijn”. Vaak is dat ook zo. Bedrijven die sporadisch geopend zijn, weinig activiteit, aanwezigheid op onlogische tijdstippen ten opzichte van het type bedrijf etc. etc.
Meld het alstublieft bij de politie. Ook kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem.
Samen bereiken we meer.

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229 - 210706
De Oude Veiling 4 Postbus 226 1620 AE Hoorn
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@parkmanagementhoorn.nl