Duurzaam ondernemen:

'Samen groeien'

PM Medemblik

Parkmanagement Medemblik

In 2011 is Parkmanagement Medemblik opgericht. De doelstelling is in de gehele gemeente Medemblik het leefklimaat voor ondernemers zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

De beveiliging is ingevoerd om ook hier de criminaliteit te minimaliseren. Zo kunnen ondernemers zich aanmelden voor de collectieve beveiliging, waarbij de surveillanten van Securitas dagelijks langsrijden om te zien of er bijzonderheden zijn (open raam, lichten nog aan). Hiervan maken zij een aantekening in de rapportage die Parkmanagement de volgende ochtend ontvangt. Dit wordt door Parkmanagement opgevolgd door een telefoontje of bezoekje aan uw adres.

Ook kunnen ondernemers zich aanmelden voor de alarmopvolging en een meldkamer abonnement. Het meldkamer abonnement wordt u voordelig aangeboden. Als het alarm aan uw pand afgaat, zal de meldkamer contact opnemen met de surveillant van Securitas die vervolgens uw pand bezoekt. Deze neemt polshoogte en contact op met politie of brandweer indien dat nodig is. Vervolgens re-set hij uw alarm en vindt u de volgende dag een rapportage hiervan in uw mailbox.

Op Het WFO-terrein zullen bij voldoende deelname aan de beveiliging camera’s worden geplaatst.

De uitvoering van deze dienst wordt verzorgd door Parkmanagement Hoorn. Voor meer informatie over de beveiliging kunt u met hen contact opnemen: 0229 – 210 706

Deze parkmanagementorganisatie heeft een eigen website.

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229 - 210706
De Oude Veiling 4 Postbus 226 1620 AE Hoorn
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@parkmanagementhoorn.nl