Duurzaam ondernemen:

'Samen groeien'

Tijdelijke fietsverbinding De Strip (Zwaag) open

Fietsers en brommers tussen Zwaagdijk-West en Zwaag kunnen vanaf 21 december 2016 gebruikmaken van een tijdelijke fietsoversteekplaats met verkeerslichten over de N302 Westfrisiaweg bij De Strip in Zwaag.

Vorig jaar werd de fietsverbinding ter hoogte van de Rijweg (Zwaag) afgesloten, waardoor fietsverkeer ruim een jaar moest omrijden.

Werkzaamheden

Heijmans bouwt bij het huidige kruispunt bij De Strip een  (brom)fietsoversteek. In de nacht van 20 op 21 december 2016 wordt tussen 20.00 en 5.00 uur op het kruispunt De Strip/N302 Westfrisiaweg gewerkt. De bestaande verkeerslichten worden op knipperen gezet. Weggebruikers kunnen enig oponthoud ervaren. Er zijn verkeersregelaars aanwezig die het verkeer regelen.

Stillegging werk

Hoewel het werk aan de N23 Westfrisiaweg door een meningsverschil tussen de provincie en aannemer Heijmans sinds 10 november 2016 stil ligt, werkt Heijmans op dit moment nog op enkele locaties langs het tracé.
Voor de werkzaamheden die Heijmans heeft stilgelegd, geldt dat het bouwbedrijf er wel voor zorgt dat er een veilige situatie achterblijft voor weggebruikers en omwonenden. Zo kan het zijn dat er hier en daar langs het tracé soms toch nog een werkauto te zien is om bijvoorbeeld bouwuitritten af te sluiten, of grond af te vlakken. Het bouwen van de (brom)fietsverbinding bij De Strip maakt onderdeel uit van deze werkzaamheden.

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229 - 210706
De Oude Veiling 4 Postbus 226 1620 AE Hoorn
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@parkmanagementhoorn.nl