Duurzaam ondernemen:

'Samen groeien'

Week van de Veiligheid

boef-2Uitnodiging Week van de Veiligheid 11-10-2016

In week 41 wordt landelijk “De Week van de Veiligheid” gehouden. Omdat Parkmanagement de veiligheid op de bedrijventerreinen heel belangrijk vindt, is er voor alle ondernemers een speciale bijeenkomst georganiseerd.

Patrick Oostra, een ex-crimineel die tegenwoordig nauw samenwerkt met de politie, is bereid gevonden op dinsdag 11 oktober naar Hoorn te komen.

Tijdens zijn rondrit eerder die dag maakt hij foto’s van situaties die voor criminelen bijzonder aantrekkelijk zijn. Dat kunnen dus ook foto’s van uw pand zijn.

Van 17.00 tot 19.00 uur zal hij tijdens zijn presentatie deze foto’s tonen en vermelden waarom deze situatie gevaarlijk is voor uw bedrijf. Tevens krijgt u tips hoe het eenvoudig te verhelpen is.

Om deze bijeenkomst bij te wonen, kunt u zich voor 4 oktober aanmelden via info@parkmanagementhoorn.nl

Patrick Oostra

Patrick heeft een criminele achtergrond en een verslavingsachtergrond. Verslaving is erg duur en dus was er altijd de drive om geld te hebben. Inbreken is een manier om snel geld te verkrijgen.

Na diverse detentie ervaringen heeft hij besloten om het roer helemaal om te gooien en te kiezen voor een normaal, criminaliteit vrij leven.

Zijn ervaringen gebruikt hij nu om anderen te waarschuwen voor drugs en criminaliteit en zijn inbraakervaring om anderen te informeren hoe men zelf hun pand wat veiliger te kan maken.

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229 - 210706
De Oude Veiling 4 Postbus 226 1620 AE Hoorn
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@parkmanagementhoorn.nl