Duurzaam ondernemen:

'Samen groeien'

Westfriese bedrijven: ontmoet uw toekomstige werknemers, klanten of inwoners

Westfriesland Werkt! stimulans voor regionale economie en arbeidsmarkt

Op 12 en 13 oktober 2017 kunnen inwoners, bedrijven, en onderwijs elkaar ontmoeten tijdens Westfriesland Werkt! Een initiatief van de Westfriese gemeenten, die een Regionale Economische Agenda (REA) uitvoeren en hiermee de economische vitaliteit willen versterken. Het doel van Westfriesland Werkt! is de regionale economie en arbeidsmarkt stimuleren. Westfriese bedrijven kunnen op 13 oktober hun deuren openstellen voor potentiele werknemers en andere belangstellenden.

Logo wstfrslnd werktKom Binnen Bij Bedrijven Dag
Tijdens deze dag op vrijdag 13 oktober 2017 kunnen zowel werkzoekenden als geïnteresseerden een kijkje nemen in de keuken van een Westfriese onderneming. Hier worden werkzoekenden in de breedste zin van het woord bedoeld. Dit kan gaan om een baan, maar ook om een stageplaats (studenten), werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk. “Elke vruchtbare werkrelatie begint met een ontmoeting. Door inwoners en bedrijven uit dezelfde regio kennis te laten maken kunnen de mooie succesverhalen ontstaan die werkzaam Westfriesland nodig heeft, ” aldus wethouder van de gemeente Medemblik Harry Nederpelt.

Bedrijven: meld je aan!
Projectleider Ronald Koenen: “Er doen al veel mooie bedrijven mee met Westfriesland Werkt!. Dat ging heel natuurlijk en vanzelf. We bieden bedrijven ook echt iets. Ze kunnen een open huis organiseren, zonder dat ze daar zelf heel veel voor hoeven te doen. We maken met Westfriesland Werkt! veel promotie om geïnteresseerde werkzoekenden/inwoners te bereiken. Daar kunnen bedrijven mooi van meeprofiteren. Bovendien helpen wij ze met een voorbeeld programma en kunnen we ze organisatorisch ondersteunen. Wie wil dat nou niet?”

Voor deelname of meer informatie kunt u de website www.westfriesland-werkt.nl bezoeken of contact opnemen met projectleider Ronald Koenen via ronald.koenen@werksaamwf.nl.

IMS Medical is een van de bedrijven die zich al heeft aangemeld. Commercieel directeur Rene Mijs, IMS Medical: “De ‘Kom binnen bij bedrijven’-dagen is voor IMS Medical een mooie gelegenheid te laten zien hoe wij als medisch/technologisch MKB-bedrijf op maatschappelijk verantwoorde en duurzame wijze proberen bij te dragen aan die betere wereld. Wij gaan hierover graag in gesprek met mede-ondernemers, studenten, werkzoekenden en anderzijds geïnteresseerden.”

Westfriesland Werkt!
Westfriesland Werkt! is een samenwerkingsproject tussen WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WerkSaam Westfriesland en UWV), Ontwikkelingsbedrijf NHN, de 7 Westfriese gemeenten en de Westfriese Bedrijvengroep (WBG). Westfriesland Werkt! is een afgeleide van het initiatief Woerden Werkt, waarbij ook bedrijven, werkzoekenden en andere geïnteresseerden met elkaar in contact kwamen.

 

Bent u trots op uw bedrijf? Ontmoet dan uw toekomstige medewerker of klant.

Datum: vrijdag 13 oktober

Locatie: uw bedrijf

Aanmelden via www.westfriesland-werkt.nl

 

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229 - 210706
De Oude Veiling 4 Postbus 226 1620 AE Hoorn
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@parkmanagementhoorn.nl